Extindem digitalizarea
în zona operațională

Criza generată de COVID-19 obligă firmele să-și regândească afacerile prin digitalizarea rapidă a acestora

Tot mai multe firme trec la soluții de ecommerce, cu livrări directe către clienți, crescând presiunea pe activitățile de depozit. Acuratețea stocurilor, siguranța și productivitate angajaților din depozit și corectitudinea livrărilor devine astfel critică.

Logicode continuă digitalizarea firmelor la nivel operațional prin integrarea tehnologiilor barcode și mobile în activitatea lor. Soluțiile oferite de noi asistă utilizatorii în realizarea rapidă și corectă a sarcinilor oferindu-le informațiile necesare activității în curs, asigurând identificarea automată a entităților (produse, locații, utilaje, persoane, operațiuni sau documente, etc.) prin scanarea codurilor de bare cu care sunt marcate, simplificând înregistrarea și validarea datelor, precum și salvarea lor automată în baza de date a ERP-ul cu care, organic, sunt integrate.

ExtendPro IM, versiunea onPremise

ExtendPro IM (Inventory Management) este o soluție completă, integrată organic în ERP, ce crește productivitatea angajaților, simplifică trasabilitatea produselor și reduce semnificativ erorile umane în activitățile de gestiune a stocurilor - recepție, depozitare, inventar, pregatire pentru livrare și livrare.

...mai multe

ExtendPro SFA, versiunea onPremise

Crește gradul de satisfacție al clienților prin livrări rapide și corecte, susținute de culegerea asistată a comenzilor în vizite directe, cu înregistrarea corectă și imediată a acestora în ERP.

ExtendPro IM și SFA, versiunile SaaS

Prin utilizarea ExtendPro în baza unui abonament lunar a cărui valoare e în funcție de numărul de echipamente mobile autorizate, vă dăm libertatea de a vă ajusta costurile în funcție de nevoile de moment ale afacerii. Puteți decide oricând modificarea tipului de abonament sau renunțarea, temporară sau completă, la utilizarea ExtendPro.

...mai multe

ExtendLite

Scanarea codurilor de bare cu camera foto în noul ExtendLite Android.

...mai multe

Extend Price Checker

Oferă clienților tăi informații exacte de preț cu Extend Price Checker.

...mai multe