ExtendPro IM onPremise

CREȘTEȚI COMPETITIVITATEA
UTILIZÂND TEHNOLOGIILE BARCODE ȘI MOBILE

ExtendPro IM (Inventory Management) este o soluție completă, integrată organic în ERP, ce crește productivitatea angajaților și acuratețea stocurilor, simplifică trasabilitatea produselor și reduce semnificativ erorile umane în activitățile de depozit - recepție, depozitare, inventar, pregatire pentru livrare și livrare.

PRODUCTIVITATEA ANGAJAȚILOR
ExtendPro crește semnificativ productivitatea angajaților. El asistă angajații în realizarea rapidă și corectă a activităților de recepție, inventar și livrare oferindu-le informațiile necesare activității în curs, asigurând identificarea automată a produselor prin scanarea codurilor de bare cu care sunt marcate, simplificând înregistrarea și validarea datelor, precum și salvarea lor automată în WME.

ACURATEȚEA STOCURILOR
Acuratețea stocurilor influențează performanța economică a firmei, susținând reducerea achizițiilor la un nivel optim, care să nu blocheze producția sau vânzările către clienți. ExtendPro crește acuratețea stocurilor prin reducerea semnificativă a erorilor umane din activitățile de recepție, inventariere și livrare. Mai mult, el face din inventar un instrument eficient de verificare și ajustare a stocurilor scriptice la cantitățile reale din firmă.

TRASABILITATEA PRODUSELOR
Trasabilitatea produselor este capacitatea de reconstituire a drumului parcurs de un produs de la intrarea lui în firmă până la livrarea către beneficiarul final. Ea se asigură prin urmărirea acestuia după lot. ExtendPro simplifică culegerea și salvarea informațiilor de lot în cadrul activităților de recepție, inventar și livrare, mai ales dacă acestea sunt marcate în cod de bare conform standardului GS1 (fostul EAN).

CREȘTEREA VÂNZĂRILOR
Numărul de clienți și gradul de satisfacție a acestora marchează poziția pe piață a unei firme și e susținută prin livrări corecte, complete și la timp. Identificarea corectă și rapidă a produselor de livrat cu ExtendPro reduce semnificativ erorile de livrare. În consecință scad costurile determinate de retururile de marfă, iar satisfacția și loialitatea clienților crește.

Solicită un demo Gratuit

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin email la cs@logicode.ro